Redactie e-mailadres: info@pianovrienden.nl
PianoVrienden

 

Aanmelden
Docenten
Arjan Samson Rotterdam

Binnen Pianolessen.eu treft u als beginnend pianist-cursist, maar ook als gevorderd pianospeler, van alles over pianoles, oefeningen en  eenvoudige bladmuziek voor piano , inclusief duidelijke instructies voor vingerzetting en aanslag, om uw (technische) vaardigheden te ontwikkelen. Tevens privé pianoles in Rotterdam.

Behalve pianolessen biedt pianolessen.eu ook oefeningen online en eenvoudige bladmuziek voor piano.
Michel Erens Heerlen
Telefoonnummer mobiel: 06-44766910
Email: michelerens@kpnplanet.nl
EPTA: Ja
Docent: Ja
Pianist: Ja
Bart van Sambeek Amsterdam

Ik studeerde in 1989 in Amsterdam af als pianodocent. Vervolgens zette ik mijn studies nog twee jaar voort in Den Haag en behaalde in 1991 het diploma ‘Aantekening Kamermuziek Fortepiano’. Van docent Stanley Hoogland leerde ik veel over het bespelen van oude vleugels en hoe men de bijbehorende muziek daarop het best uit de verf laat komen. Het heeft mijn kijk op en liefde voor de moderne piano enorm verrijkt en verdiept. Oude en nieuwe instrumenten hebben ieder hun eigen mogelijkheden en beperkingen. In 1995 won ik de derde prijs van het vijfde Concours Pianoforte te Brugge.
1, 2
Martine des Tombe Diever

Twee en een half jaar later werd ik aangenomen aan het conservatorium van Maastricht. Een wat late roeping dus, of meer een toevalstreffer… Daarna volgde, weer toevalligerwijs, het dirigeren en een tweede conservatoriumtijd in Amsterdam. Vanuit deze achtergrond werk ik als koordirigent en koorzanger. Privé geef ik pianoles, stemvorming, solfège en theorie en dirigeerles. Voor het professionele kamerkoor PA’dam werk ik als productieleider.

Neem contact op voor een gratis proefles 06-51951722. info@martinedestombe.nl
Esther Lindeboom Breda

Mijn opleiding tot piano-docerend musicus heb ik gevolgd aan het Alkmaars Conservatorium.
Sinds 1982 geef ik piano- en keyboardles. De lessen zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Leerlingen kunnen kiezen voor lichte muziek, klassieke muziek of een combinatie van deze stijlen. Om te zorgen dat een leerling met plezier kan spelen, neemt ‘leren studeren’ een belangrijke plaats in tijdens de les. Spelen op een piano of keyboard is meer dan een stuk van blad spelen. In de lichte muziek wordt vaak gebruik gemaakt van akkoordenschema’s. Tijdens de les is het mogelijk om te leren wat je met zo’n schema kunt doen.
José Stallenberg pianoles Enschede

Ik heb mijn opleiding aan het conservatorium in Maastricht gedaan, waar ik een eerstegraads docent diploma heb behaald. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan met het begeleiden van koren, zangers en andere instrumenten. Daarnaast begeleid ik ook leerlingen die eindexamen muziek doen op de middelbare school.

Marie-Astrid Vermaas Den Bosch, Eindhoven en omgeving

Op zoek naar pianoles Den Bosch, Eindhoven of omgeving? Mijn naam is Marie-Astrid Vermaas en ik help jou graag verder met piano leren spelen. Van jong tot oud. Van technisch pianospelen tot Chopin of Lady Gaga.