Aanmelden als Pianodocent en/of stemmer

Pianisten

1, 2

Biografie Florian Verweij


Florian Verweij (1997) wordt geprezen om zijn poëtische spel, virtuoze techniek en spontaniteit. ‘Hij is een ware dichter aan de piano,’ zei pianist Leslie Howard. In 2023 debuteerde hij in een uitverkochte Kleine Zaal van Het Concertgebouw en in 2024 verscheen zijn debuutalbum Sonorités de Paris, lovend ontvangen door de pers. Florian rondde zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam af met de hoogste onderscheiding en studeerde o.a. bij Jan Wijn en Eliso Virsaladze. Hij won prijzen bij o.a. het Prinses Christina Concours en de Magnus Piano Competition, en was finalist bij de Ettlingen Competition. Florian soleerde met Amsterdam Sinfonietta en trad op in Spanje, Litouwen, Georgië, Canada en de VS. Sinds 2018 speelt hij bij projecten van het Koninklijk Concertgebouworkest en treedt op met leden van Camerata RCO. In 2024 werd hij genomineerd voor de Grachtenfestivalprijs en geselecteerd voor AVROTROS Talentontwikkeling.

www.florianverweij.nl 


Geoffrey Madge

Repertoire and other interests


He has given performances of a wide range of piano concertos, all the Bachs, the 5 Beethovens, including the Choral Fantasia, Mozart KV415, Brahms 2nd, Reger, the Busoni and Britten, Liszt 1 and 2, Gershwin and many other major works (see his repertoire). During the 60's he was investigating the music of the Russian composers around the revolution years and following much research in libraries and archives brought a number of forgotten works from Mossolov, Lourié, Roslavetz, Wyschnegradsky and others to the attention of the public. Geoffrey Madge has given masterclasses in Holland, England (Yehudi Menuhin School), Poland, Germany, Finland, Russia and Australia.

Anna Fedorova

Anna Fedorova is one of the world's premier young pianists. From an early age, she demonstrated an innate musical maturity and outstanding technical abilities. Her international concert career took off while she was only a child and audiences around the world were “completely taken by surprise, compelled and astonished” by the depth and power of her musical expression. At over 21 million views, Anna’s live recording of the Rachmaninoff 2nd Piano Concerto in the Royal Concertgebouw has become the most watched classical concerto on Youtube and is highly praised by many renown musicians. Being the face of the Sunday morning series in season ’17/18, she return there annually to perform with orchestras with live streaming on the dutch classical music channel, AvroTros.

Matthieu Idmtal

Dat Brussels pianist Matthieu Idmtal uitgroeide tot een vaste waarde op de binnenlandse en buitenlandse podia is inmiddels duidelijk. Zowel pers als publiek prees zijn markante muzikale persoonlijkheid, en loofde zijn fijngevoelige interpretaties. De voorbije jaren was hij te gast op de voornaamste Belgische podia zoals Bozar, Flagey, De Handelsbeurs, De Bijloke, De Singel, Philharmonie de Liège,… en maakte hij deel uit van internationale festivals zoals het Klarafestival, Festival Musiq’3, Les sommets Musicaux de Gstaad (Zwitserland), Musicales en Côte Chalonnaise (Frankrijk), Les Festivals de Wallonie, Midis-Minimes, Les sommets du classique (Zwitserland), Festival Musical d’Arcangues (Frankrijk), Brussels Chopin Days,…

Naruhiko Kawaguchi

Naruhiko Kawaguchi is geboren en getogen in Japan; heeft aan de Universiteit van Tokyo musicologie gestudeerd en zijn Masters behaald op het gebied van de vroege muziek. In zijn vervolgopleiding specialiseerde hij zich verder in fortepiano en clavichord, respectievelijk onder Richard Egarr en Menno van Delft. Naruhiko won verschillende internationale concoursen en kreeg prijzen en onderscheidingen overal ter wereld: bijvoorbeeld bij de 1st Rome Fortepiano International Competition (Premio Muzio Clementi ), het Geelvinck Fortepiano Concours 2015 (Amsterdam), en de 27e International Competition for Early Music in Yamanashi (Japan). Hij heeft recitals gegeven in Amsterdam, Rome, Florence, Palma, and Saluzzo en ook tijdens de prestigieuze Wunderkammer of Trieste (Italie) in 2013. Naruhiko is niet alleen solist, speelt ook graag in ensembles met andere instrumentalisten. In 2015 speelde hij Piano Nonetto van C. Czerny met o.a. Saxton Rose (bas), and Sandro Caldini (Engelse hoorn). Hij is te beluisteren op de CD “Ballad for the Earth” met het Harmonia Ensemble op Brain Music label, en zijn eerste solo opname met werk van J. L. Dussek is recentelijk uitgegeven door Brilliant Classics.

Stephanus Maximilian Harsono

Stephanus Maximilian Harsono (1996) werd geboren in Semarang, Indonesië. Toen hij zes jaar oud was kreeg hij zijn eerste pianolessen van zijn moeder. Na twee jaar ging hij zelf door met het bestuderen van pianopartituren. Door zijn talent begon hij al snel aan concerttournees naar Europa, Azië en Australië. Op zestienjarige begon hij weer met pianolessen. 2019 behaalde hij zijn bacheloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Masterclasses volgde hij bij o.a. Jan Wijn, Marcel Baudet, Frank van de Laar, Ralph van Raat, Nicholas Stavy, David Kuyken en Wibi Soejardi.

Als solist trad Stephan op het het Nederlands Kamerorkest/NedPho, het Residentie Orkest, Amsterdam Con Brio en het Indonesische SMM JeugOrkest. Hij geeft regelmatig concerten in Europa en Indonesië.

Martin Oei

Martin Oei begint op zijn negende met piano spelen, een jaar later aan het Fontys Conservatorium met als vakdocente Jelena Bazova. Vanaf 2015 het Utrechts Conservatorium tot 2018. Hij haalt zijn Bachelor diploma cum laude. Martin wint diverse prijzen (o.a. Prinses Christina Concours, Jong Muziektalent Nederland, Young Pianist Foundation, Steinway & Sons). Speelde met Gershwins Rhapsody in Blue, Beethovens 5de pianoconcert en het pianoconcert van Schumann. Oei gaf recitals bij het Grachtenfestival, Beethovenfest (Bonn) en bij het Internationaal Kamermuziekfestival van Janine Jansen. Op zijn veertiende nam hij zijn eerste CD op. Die hij presenteert tijdens het AVRO Radio 4 programma Spiegelzaal. Begin 2012 in het TV programma 'De Wereld Draait Door' hij speelt daar voor Joop van den Ende. De AVRO nodigde Daniël Wayenberg en Oei uit bij de opening van het Rijksmuseum. Eind 2013 hadden ze samen een succesvolle tournee met optredens in o.a. Het Concertgebouw, Vredenburg Leeuwenbergh en Kasteel Wittenburg. In 2014 gaven ze zeven jubileum concerten voor Stichting Muziek in Huis; Koningin Maxima was aanwezig bij het slotconcert.

Tobias Borsboom 

Tobias Borsboom onderscheidt zich als een van Nederlands bekendste jonge pianisten met zijn fijnzinnige pianistische kwaliteiten en poetische, kleurrijke interpretaties.

“Hij speelt (...) met grote bevalligheid, de nodige dramatiek en een juweel van een toucher”- Trouw

“Borsboom is een bespiegelende pianist, wat vooral in Chopins Nocturne nr. 4 naar voren komt, waarin hij het vilt de snaren laat aaien.” - Volkskrant

“(...) we bevinden ons wel in een fantasierijke en zeer afwisselende wereld die de grote pianistische kwaliteiten van Borsboom tot in de finesse recht doet (...) hij doet ermee wat hij wil, hij tovert associaties en connecties uit een imaginaire hoge hoed. Is dat niet synoniem aan tovenarij?" - OpusKlassiek. Hij volgde masterclasses bij internationaal gerenommeerde musici als Maria João Pires, Klaus Hellwig, Georg Friedrich Schenck, Geoffrey Douglas Madge en Jan Boguslaw Strobel.

Naast zijn gevarieerde drukke concertleven werkt Tobias Borsboom aan het Conservatorium van Amsterdam als correpetitor.


Regina Albrink

Regina Albrink behaalde haar solistendiploma in Amsterdam bij Danièle Dechenne, studeerde daarna 3 jaar aan de beroemde Franz Liszt Academie in Budapest bij Pál Kadosa en Ferenc Rados. Ze heeft inmiddels vele concerten en masterclasses gegeven in Europa, Noord Amerika en Azië. Zo trad ze op in de serie 'Jonge Nederlanders' en speelde ze met orkest verschillende keren in de Grote Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam en de Alte Oper in Frankfurt. Regina speelde in theatervoorstellingen over componisten zoals Chopin en Liszt. Eind 2017 is de nieuwste productie Beethoven vs Beethoven in première gegaan. Regina Albrink geeft al jaren een KERSTRECITAL in Het Concertgebouw Amsterdam. Ze begon hiermee in 1991. Het concert is steevast uitverkocht dankzij interesse vanuit heel de wereld. Voorts is zij te beluisteren op een aantal cd's, The Best of Gottschalk, Liszt The Legend, The Many Colors of Chopin en Beethoven 5 Sonatas.

Yang Yang Cai

Yang Yang Cai (1998) begon met pianospelen op vijfjarige leeftijd bij Noor Relijk. Al op tienjarige leeftijd werd zij leerling van de beroemde pianopedagoog Jan Wijn. Sinds 2015 studeert ze bij hem aan het Conservatorium van Amsterdam. Yang Yang heeft talloze masterclasses gevolgd, bij onder anderen Ronald Brautigam, Boris Berman, Jacques Rouvier, Klaus Hellwig, Yoheved Kaplinsky en Arie Vardi.

In 2008 behaalde zij de eerste prijs op het Steinway Piano Concours. Ook in 2012 was zij winnaar van het Steinway Piano Concours. In 2013 won Yang Yang de Junior Finale van de internationale Young Pianist Foundation (YPF. Op 10 februari 2019 is Yang Yang uitgeroepen tot de grote winnaar van de prestigieuze YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov. Yang Yang heeft inmiddels gespeeld in allerlei belangrijke Nederlandse concertzalen. Daarnaast nam zij onder meer deel aan The International Holland Music Sessions en Aspen Music Festival en School 2018 (VS). Ook heeft ze al diverse keren opgetreden in de tv-programma's DWDD en Podium Witteman. 

Aarón Ormaza Vera (1995, Guayaquil, Ecuador)

Aarón begon op jonge leeftijd met piano spelen. Hij kreeg jarenlang les op het Sergei Rachmaninov Conservatorium in Santiago de Guayaquil, de grootste stad van Ecuador. Hij vervolgde zijn pianostudie in dat land bij de Muziekfaculteit van de Holy Spirit University (UEES), waar hij in 2016 zijn diploma behaalde. De jonge pianist nam deel aan de belangrijke competities van het land en werd drie maal genomineerd voor de eerste jong talent-prijs in Cuenca. Ook werd hij genomineerd voor de Grote Prijs in de Klassieke Muziekcompetitie van het Duits-Ecuadoriaanse Muziekcentrum in Guayaquil en de 2e Chopin Competitie van Ecuador (2016). Aarón trad op als solist met orkest in concerten van Haydn, Beethoven, Grieg, en Liszt. Sinds kort vervolgt hij zijn pianostudie op het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Sinds 2016, heeft hij Duits, Frans en Spaanse liederen aan zijn repertoire toegevoegd, samen met sopraan Marion Dumeige, als Duo Romane. 

Wim Verschuren

(1997) studeert piano bij Stéphane de May aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Op jonge leeftijd toonde hij al interesse in muziek en speelde hij blokfluit. Op 8-jarige leeftijd begon hij met pianolessen bij muziekschool ‘Het Muzenhuis’ in Lisse als leerling van Ruzanna Hakobjan. Op 12-jarige leeftijd vervolgde hij zijn pianostudie bij de Russische pianiste Kamilla Bystrova, docente van de Jong Talentenklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Wim Verschuren was in 2013 finalist van het Prinses Christina Concours in Rotterdam en prijswinnaar bij het prestigieuze YPF concours in Amsterdam. In april 2015 werd Wim geselecteerd voor de Meesterproef van de Classic Young Masters en in augustus 2015 werd hem tijdens het FestiVal d´Anniviers in Zwitserland de eerste prijs toegekend. In november 2015 trad hij op in het radioprogramma ‘Opium op 4’ en vertolkte hij werken van Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms en Alexander Skrjabin. Hij soleerde met verschillende orkesten waaronder het Orkest van Utrecht en “Crescendo” tijdens de uitvoering van het imposante pianoconcert in a-klein van Edvard Grieg.

Maurick Reuser

(1998) begon op 14-jarige leeftijd met piano spelen. Eerst met les van Hein Franssen in Culemborg, en in 2015 met les van Jelena Bazova op de jongtalentenklas YMA in Tilburg. Nu studeert hij in het tweede jaar van de Bachelor op Fontys Hogeschool van de Kunsten. Hiernaast speelde Maurick voor zes jaar de klarinet met les van Paul Hoogenboom, waarbij hij speelde in harmonieorkest Andara. Bovendien heeft Maurick veel ervaring in het spelen met grote koren en orkesten, zoals met de Petite Messe Solennelle van Rossini, o.l.v van Louis Buskens, en met deelname aan Jeugdorkest Nederland, waar hij afgelopen twee jaar de piano en celesta speelde in indrukwekkende programma’s. Ook speelt Maurick solo met orkesten, zoals met Beethoven’s eerste pianoconcert.


Ingrid Laninga-Aalbers 

Als zelfstandig pianodocente heb ik mijn eigen lespraktijk "Pianoles Hoogeveen" opgebouwd.

Regelmatig treed ik op als begeleider (correpetitor) bij de C- en D-examens. Ook begeleid ik regelmatig instrumentalisten op concoursen, o.a. tijdens het Prinses Christina Concours in Groningen. Daarnaast ben ik als dirigent en als pianiste begeleider geweest van diverse koren, waaronder een kinderkoor. Sinds enige jaren ben ik coördinator voor de Landelijke Graadexamens Piano bij EPTA Nederland voor de locatie Hoogeveen. Bij de Hogeschool ArtEZ in Zwolle heb ik de opleiding "Conservatorium Piano" gevolgd. Nadat ik ben afgestudeerd, heb ik mijn studie voorgezet aan het Conservatorium te Utrecht. Hier heb ik de opleiding Kamermuziek/Begeleiden gevolgd en het diploma behaald. In 2012 heb ik de cursus Muziekeducatie via ArtEZ gedaan en met goed gevolg afgerond. 

Hristo Petrov

Geboren 1988 in Bulgarije. Hij heeft het 2e pianoconcert van Saint-Saëns uitgevoerd met het Filharmonisch orkest van Pleven. Hristo heeft vele masterclasses gevolgd bij o.a: Jan Wijn, Vladimir Trop, Arcadi Volodos. De Bachelor opleiding in Groningen afgerond bij Professor T. Poddubnaya en professor. Paul Komen. In juni 2013 is Hristo geslaagd (cum laude) voor 'Master of Music ' aan het Utrechts Conservatorium bij Prof. Klara Wurtz. Door prof. Klara Wurtz is hij gevraagd om les te geven aan haar studenten als zij er niet is. Prijzen gewonnen bij het Peter de Grote Festival. Masterclasses gevolgd op het Schiermonnikoog Festival bij professor Jacques Rouvier en in 2009 volgde hij masterclasses bij professor Andrew Ball. 

In 2008 won Hristo een 2e prijs in het Prinses Christina Concours.

Evelina Vorontsova

Russisch pianiste, woont alweer 25 jaar in Nederland. Ze is te gast op Radio 4 in Vrije Geluiden, na afloop van haar concert in Splendor (Amsterdam) op 22 juni 2019. 'Een pianist voor Rachmaninov' wordt Evelina Vorontsova genoemd in de krant, naar aanleiding van haar CD Rachmaninoff uit 2017. Een nieuwe CD, nu met Rachmaninoffs Eerste Sonate, komt hopelijk op niet al te lange termijn. Toen ze 17 was kreeg ze de speciale prijs van het Rachmaninov Concours in Moskou voor de uitvoering van Rachmaninoffs Preludes en Études-tableaux. Sindsdien verkent Evelina de typerende klankwereld van Sergei Rachmaninoff, steeds op zoek naar de innerlijke beleving van zijn composities. Virtuoos zingend, en tegelijk teder - zo is haar spel omschreven, een pianist die het publiek vasthoudt tot de laatste noot. De Eerste Sonate en de transcripties die Rachmaninoff maakte van Kreisler, Schubert en Tsjaikovsky zijn weinig uitgevoerd in Nederland, maar onder de handen van Vorontsova wordt dit repertoire een adembenemend muzikaal avontuur. 

Anastasia Kozhushko

Anastasia Kozhushko werd geboren in 1988 in Ukraine. Ze volgde een professionele muzikale opleiding aan de Speciale Muziekschool voor begaafde kinderen in Kharkiv. Sinds 2005 studeert Anastasia aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij de docent Samoshko. In 2001 was zij eerste prijswinnaar van de 24ste Internationale Piano Wedstrijd Smetana in de Tsjechische Republiek, waar ze de speciale prijs won voor de beste uitvoering van Bedrich Smetana. Ook was zij eerste prijswinnaar van de internationale muziekwedstrijd Alter Musici te Spanje in 2000. In 2001 gaf ze twee recitals op het internationale muziekfestival De Musica del Mediterreneo in Spanje. In 2002 ontving zij de eerste prijs in de wedsrijd Young Personality of the Year in Oekraïne. In 2003 gaf zij eveneens een solorecital opgedragen aan de 150ste verjaardag van 'Steinway and Sons'. Ze speelde concerto's met orkest van J. S. Bach, W. A. Mozart, C. Saint-Saens, F. Chopin, S. Rachmaninov en F. Devreese onder leiding van volgende dirigenten: I. Shapovalov, D. Liss, Y. Yanko, A. Gulyanitzky, D. Morozov, E. Dyadyura en D. Brossé. Ook heeft Anastasia een aantal opnames gemaakt voor de radio en televisie, en kreeg ze lovende kritiek van de pers op zowel nationaal als internationaal vlak.

Wouter Harbers

Wouter Harbers (1986) is een jonge, ambitieuze pianist met een brede achtergrond: vanaf zijn 10e trad hij op als organist, op negentienjarige leeftijd dirigeerde hij de Messiah van Händel en een Cantate van Bach en trad hij voor het eerst op als pianist. Op advies van zijn ouders stelde hij zijn muzikale ambities uit tot hij een Pabo-diploma in zijn bezit had. Hij was daarop enkele jaren actief als leerkracht en studeerde daarnaast deeltijd Koordirectie. In 2010 koos hij echter definitief voor de piano, en dankzij het winnen van het EMG-concours in de categorie piano (2011) is hij inmiddels fulltime musicus. Actief als…

Wouter Harbers is daarnaast actief als pianist bij diverse Oratoriumkoren, als pianist tijdens bruiloften en uitvaarten, als organist in diverse kerken in de regio Zeist, als coach bij het Thomasensemble, als dirigent bij Euphonia Vlaardingen en Lobet den Herrn te Bodegraven, als vervangende dirigent bij Symfonieorkest Sjosjanim en als pianodocent van enkele gevorderde amateurs.

Bart Meuris

Bart-MeurisStudeerde piano bij pianist Urbain Boodts en bij de gekende pedagoog Jacques De Tiège. Hij legde zich ook toe op de muziektheoretische vakken onder leiding van Emmanuel Geeurickx, Jozef Van Looy en Claude Coppens.

Als pianist profileert hij zich als vertolker van kamermuziek en solowerken, met een grote belangstelling en inzet voor recentere muziek en ook voor werk uit onze eigen omgeving.

Hij richtte het ‘De la Haye Ensemble’ op, een kamermuziekgroep die klassieke en hedendaagse muziek naast en tegenover elkaar plaatst met oog voor meesterwerken en waardevolle ontdekkingen. Hij is docent piano aan het Lemmensinstituut te Leuven en is actief aan de Muziekacademie te Lier als leraar piano en begeleidingspraktijk. Zijn belangstelling gaat ook uit naar het onderricht van het improviseren aan het klavier.


Nicole De Paepe

Nicole De Paepe werd geboren te Antwerpen op 11 juli 1958. Aangespoord door de muzikale bezigheden van haar vader die piano speelde en haar grootmoeder die operazangeres was, ging zij op 8-jarige leeftijd naar de muziekacademie te Borgerhout waar ze piano, cello en kamermuziek volgde. Voor piano behaalde ze in 1974 een onderscheiding op de Gunther-wedstrijd te Brussel en kreeg in 1977 de regeringsmedaille toegekend te Borgerhout. Reeds op 14-jarige leeftijd werd ze na een ingangsexamen aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen toegelaten, waar ze notenleer, harmonie, praktische harmonie, contrapunt, muziekanalyse, muziekgeschiedenis, kunstgeschiedenis, en zich specialiseerde in piano en kamermuziek. 

Voor de komende tijd wil Nicole De Paepe zich vooral concentreren op het interpreteren en voorstellen van haar bestaande en nieuwe composities met haar pianorecitals “Legato” waarbij ook haar composities bij legendes van Antwerpen waar ze de verhalen met muziek tot leven brengt. Enkele titels: Brabo en Antigoon, Lange Wapper en Nello en Patrasche.

Stefan Meylaers 

Stefan Meylaers graduated with great distinction at the Lemmens Institute, specialisation piano and chamber music. He also followed master classes in Hungary (György Ligeti & Zoltan Kocsis) and Switzerland (Roberto Szidon). Stefan Meylaers, musician in heart and soul, can not simply be placed under one name...

He is active as a pianist, composer, teacher and producer and is associated with the Stedelijk Muziekconservatorium in Hasselt and is regularly invited as a guest lecturer and jury member. Various nominations at home and abroad, such as in Hollywood, New Dehli and Saint-Tropez, are on his name. He recorded several CDs including "Cinematic Dreams" and "Stefan Meylaers, Portrait of a composer 1 & 2". He has written music for important competitions such as the Dexia Classics and has given performances worldwide.Stefan Meylaers is also an engaged artist. Compositions such as "Fukushima", "Haiyan" and "New Orleans" testify to this. Under his wings as producer and composer he created the short films "Oculus" (with Leah Thys and Ivan Pecnik), "Veraf" (with Matteo Simoni and Ella-June Henrard) and the music video "Haiyan". He also wrote the music for the short film "In A Landscape". In 2017 he created Pasión, an international production about passion.

Marc Matthys 

Vandaag is Marc Matthys één van België’s meest veelzijdige musici, uitermate gewaardeerd in diverse muziekgenres zoals Klassiek, Jazz, Pop en Crossover. Dit leidde tot verschillende samenwerkingen met bekende namen als Shirley Bassey, Toots Thielemans, Eddie Daniels, Neeme Järvi, Dirk Brossé, Aga Winska, Ali Ryerson, Peter Verhoyen, Rudolf Werthen, Walter Boeykens, Jo Lemaire, Leen Persijn en vele anderen. Hij trad ook ondermeer op voor het Belgisch Vorstenhuis, het BOIC, tijdens de Wereldtentoonstelling te Shangai en de NFA Conventie te Las Vegas waar hij eigen werk bracht. Sinds 1986 is Marc Matthys directeur van het Conservatorium te Kortrijk en sinds 1978 is hij Artistiek Docent aan de Hogeschool Gent, waar hij ook de Jazzafdeling stichtte. In 2012 werd hij benoemd tot “Ridder in de Leopoldsorde” en “Officier in de Kroonorde”. Hij is sinds 2013 ook bestuurslid van de “World Soundtrack Academy” en lid van de raad van bestuur van UBC (Unie van Belgische Componisten). Sinds april 2015 is Marc Matthys voorzitter van ComAV, de Vlaamse Componistenvereniging.


Christian Sanders 

Christian Sanders behaalde zijn bachelordiploma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen (2010), waar hij studeerde bij Tamara Podubnaya en Nata Tsvereli. In 2014 behaalde hij zijn masterdiploma aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht bij de Hongaarse pianiste en docente Klara Würtz. Tijdens deze studiejaren volgde Christian masterclasses bij o.a. Rian de Waal, Paolo Giacometti, David Kuijken, Bart van Oort, John Glazer, Sheila Page, Vladimir Tropp (Moskou) en Alessio Bax en hij nam met succes deel aan verschillende internationale concoursen. In 2017 won hij de tweede prijs op het Internationale Schubert Concours in Ruse (Bulgarije), waar hij het 23ste pianoconcert van W.A. Mozart met het Ruse Philharmonisch Orkest speelde. Op de Internationale Rosario Marciano Competition 2017 (Wenen) ontving hij een speciale prijs voor de beste interpretatie van een compositie van F. Schubert. 

Redactie e-mailadres: 

info@pianovrienden.nl

Pianovrienden | 2024