Redactie e-mailadres: info@pianovrienden.nl
PianoVrienden

 

Aanmelden
Stemmers en/of technicus
Fedde Wagenaar Drachten
Als gediplomeerd pianotechnicus in Drachten (Friesland) zoek ik naar de essentie van uw instrument. Door moderne technieken te combineren met ambachtelijke kennis en een goed getraind gehoor maak ik uw instrument optimaal bespeelbaar en zorg ik dat dynamiek, stemming en klank perfect op elkaar worden afgestemd. Wanneer u op zoek bent naar een andere piano of vleugel kunt u mij ook benaderen. Ik heb een bescheiden aanbod van gebruikte instrumenten die u kunt bekijken en uitproberen. Ook assisteer ik u graag bij de aankoop van een piano of vleugel bij een andere partij zodat u verzekerd bent van een goed instrument voor de juiste prijs. Ik sta er persoonlijk garant voor dat uw instrument de zorg en aandacht krijgt die het verdient.
Eerde Kalsbeek St.-Annaparochie
Welkom op de website van pianostemmer Eerde Kalsbeek.
Vergroot uw muziekplezier met een kundig pianostemmer, die uw piano optimaal kan stemmen. Bij Eerde Kalsbeek bent u aan het juiste adres, omdat hij de kennis heeft  en daarnaast oor heeft voor u als klant. Kortom: tijd en aandacht voor u en uw piano. Ik ben professioneel opgeleid en stem al langere tijd in Friesland en lid van de VvPN. Ik ben een CPT gecertificeerde stemmer met als werkgebied het noorden van Friesland en de kop van Noord-Holland.
Cor de Jongh Heerenveen
Voor het stemmen of een reparatie van uw piano of vleugel bent u hier aan het goede adres. Zo verzorgen wij onder andere de (concert-)vleugels van Stadsschouwburg de Harmonie en Omrop Fryslan te Leeuwarden, de instrumenten van diverse muziekscholen, instellingen en veel particulieren.Het is iedere keer weer een uitdaging om de beste eigenschappen uit de door ons aangeboden piano's en te stemmen instrumenten te halen! Zo maken we vooral bij vleugels gebruik van de Precision Touch Design technieken. Meer hierover leest u op de pagina 'reparatie'.
Voor een nog betere klank gebruikt u Phiton resonatoren. Nu bij ons verkrijgbaar. Meer hierover leest u op de pagina 'verkoop'.