Aanmelden als Pianodocent en/of stemmer

Stemmers en/of technicus

Verhoog Muziek Nijkerk Dé muziekwinkel van Midden-Nederland

Piano stemmen. Een piano of vleugel ontstemt altijd. Ook al is het maar een beetje. Laat uw piano het liefst twee keer per jaar stemmen. Dat geeft extra glans aan uw spel.

Vraag hiervoor de technici van Verhoog Muziek. Een afspraak voor een stembeurt heeft u al voor 85 euro. Maar u kunt ook een stemabonnement afsluiten. Onze pianostemmer neemt dan elk half jaar contact op. Dan hoeft u niet zelf een afspraak te maken. Makkelijk, maar ook nog eens voordelig! Want u krijgt in dat geval klantenkorting. Wij stemmen uw geliefde piano of vleugel met plezier. Bel ons voor een afspraak: 033 – 246 04 44. Of bezoek de showroom in het centrum van Nijkerk. Dan komen wij bij u thuis en maken onze technici het weer hoorbaar in orde. Klik hier

Charles Rademakers De Hoef

Elke piano die met liefde wordt bespeeld, dient ook met zorg te worden behandeld. Zo geniet u van rijkere tonen en een langere levensduur. Het regelmatig laten stemmen en onderhouden van uw instrument door een vakkundige pianotechnicus is dan ook van essentieel belang. Een specialist die uw piano of vleugel in optimale conditie brengt. Als concertstemmer en Senior Steinway & Sons technicus is Charles Rademaker een meester in het stemmen, onderhouden, repareren en intoneren van piano’s. Een professional met passie voor de piano. 

Evert Snel Werkhoven

Evert Snel kent als geen ander de weg in pianoland en begeleidt u graag op de zoektocht naar het perfecte instrument. Firma Snel een veelzijdig bedrijf, voor de aanschaf van een piano of vleugel, maar ook bijvoorbeeld voor een pianostemming, het huren van een mooie vleugel of de restauratie van uw instrument. Evert Snel een bedrijf dat twintig personeelsleden telt en dat piano’s en vleugels importeert, verkoopt, verhuurt, transporteert en restaureert. Het aantal stemklanten bedraagt tussen de drie- en vierduizend. Ook de ruim honderd vleugels van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het instrumentarium van Muziekcentrum Vredenburg behoren tot de stal van Evert Snel.

Hans Troost Soest

Sinds 1974 technische service voor musici, onder andere als pianostemmer. Naast een optimale pianostemming staat bij reparatie van elk instrument een rijke klank en soepele touché centraal. Gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van strijkinstrumenten. Inspiratie is de fascinatie voor geluid, muziek en de techniek. Het werken met muziekinstrumenten en geluid is altijd een groot plezier. De werkplaats is gevestigd in Soest, provincie Utrecht. Regio pianostemmen: Soest en Baarn. Vanaf 2000 besteden we extra aandacht aan gehoorpreventie voor professionele musici en enthousiaste amateurs. Bewust omgaan met geluid is de basis voor een leven lang genieten van muziek.

Jaap Blauwendraat Driebergen-Rijsenburg

Het is belangrijk dat uw piano en/of vleugel goed gestemd wordt maar ook dat deze stemming duurzaam is. U en uw instrument krijgen bij ons veel aandacht om dit te realiseren. Naast een mooie en stabiele stemming krijgt u ook klimaatadvies. 

Voor informatie over de kosten van een stembeurt klikt op het plaatje. Voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Jaap Blauwendraat Pianoservice.

Michel de groot Utrecht

Graag nemen we de zorg van het periodiek stemmen en onderhoud van uw piano of vleugel van u over. Wij zijn met name actief en wegwijs in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, de Heuvelrug, Hilversum, ‘t Gooi, Amsterdam, Amstelveen, Almere, Culemborg, Geldermalsen, Woerden en Gouda. We stemmen voor vele amateur- en professionele pianisten, podia en bijvoorbeeld de Concertzender.

Een individuele stembeurt kost 75 euro. Ons abonnement is nog voordeliger en biedt gehele periodieke zorg qua stemmen, reparaties, onderhoud en vast-geplande maar wel altijd vrijblijvende herinneringen.

Boek online uw ideale moment in, en voor genoemde all-in prijs komen we graag bij u langs! Een afspraak is altijd verzetbaar of annuleerbaar. Kostenloos.

Redactie e-mailadres: 

info@pianovrienden.nl

Pianovrienden | 2024